Už zase skáču přes kaluže…

Ne. Vypůjčil jsem si jen slogan z jednoho staršího filmu. Už zase začínám trénovat! Austrálie a Antarktida se nebudou ptát, kde jsem ležel v zimě. Dva měsíce v autě, u počítače, v tiskárně, na přednáškách… Po návratu z expedice na Elbrus mě čekalo administrativní a výrobní peklo. Přibral jsem 6 kg a v podstatě jsem se nehnul. Malá úprava mojí Zafiry a první vlaštovka byl výlet na prkno s dětma do Ramzau. Bohužel jsem se nemohl rýt jako prase bradavičnatý ve fríčkách, málo sněhu, ale krásně bylo. Dnes jsem protrpěl třetí trénink na běžkách ve Vysočina aréně. Jsem směšnej, pomalej, bez sil, ale to zase půjde… Musí! Kde je vůle tam je cesta!

Komentáře


Obrázek uživatele Eva Vrbková

Ahoj Radku,
přeji Ti vše nej nej do nového roku.Hodně zdraví a sil do dalších Tvých výstupů, které máš naplánovány. Zdravím

Obrázek uživatele Eva Vrbková
Eva Vrbková

Obrázek uživatele Míla Glosová

Ahoj Radku. Zdravím,přeji plynulý přechod ze starého do nového roku,stejně jako z 'mezisezony' do tréninku :-) !!! O Vaší vůli snad nemůže pochybovat vůbec nikdo! Takže přeji hlavně zdraví,štěstí a Boží požehnání na všech Vašich cestách :-) ! MIG

Obrázek uživatele Míla Glosová
Míla Glosová

Obrázek uživatele Jiří Bartoš

Jaroš a bez síly, blbost, pouze chvilkový pocit. U něj kila navíc jsou svaly navíc ! Nádherný fotky opla, to fotila Radkova company?

Obrázek uživatele Jiří Bartoš
Jiří Bartoš

GENERÁLNÍ PARTNER

Staňte se generálním partnerem
projektu 15 nejizolovanějších hor světa!

Více informací na telefonu +420 602 537 277 nebo email adrese

HLAVNÍ PARTNEŘI
PARTNEŘI
MATERIÁLEM POMOHLI
PODPORUJI
Copyright © 2023 Radek Jaroš
| Instagram | Facebook | YouTube