Nová trika v e-shopu

Sortiment oblečení v e-shopu jsme rozšířili o nové modely.

Triko Afrika - Kilimanjaro

Tradiční expediční triko jsme tentokrát vytvořili ve spolupráci s firmou Sensor. Název Sensor Merino značí, že je vyrobeno z vysoce kvalitní vlny Merino z Nového Zélandu. Triko s motivem Expedice Kilimanjaro – Afrika je již nějakou chvíli k zakoupení v dámském nebo pánském provedení. Tričko má volnější civilnější střih a potisk na hrudi a zádech. Je velmi příjemné na těle, díky jemným a dlouhým vláknům přirozeně absorbuje a odvádí vlhkost, hřeje, i když je vlhké. Tričko je odolné proti zápachu i při delším nošení. Tričko Sensor Merino má vynikající termoregulační vlastnosti.

Triko Afrika Sensor Merino, dámské
Triko Afrika Sensor Merino, pánské

Triko Koruna světa

Triko s motivem Koruny světa nabízíme v pánském provedení ve verzích s krátkým nebo dlouhým rukávem.
Slavnému materiálu Merino v tomto případě dodává šmrnc špetka polyamidu, která zlepšuje termoregulaci úpletu, zvyšuje elastičnost, tvarovou stálost a prodlužuje životnost. Jedná se o úplet ze směsové příze velmi jemné Merino vlny a polyamidového hedvábí.
Lehké funkční prádlo vyrobené z exkluzivního úpletu Merino Air ve verzi Performance Tee nabízí volný střih, vhodný nejen pro sportovce.

Triko Koruna světa Sensor Merino Air PT, krátký rukáv, pánské
Triko Koruna světa Sensor Merino Air PT, dlouhý rukáv, pánské

Polokošile Radek Jaroš

Prémiová pánská bavlněná polokošile s motivem Radek Jaroš Koruna Himálaje/Koruna světa. Na výběr je ze čtyř barevných variant - formula red, navy blue, white, black. Polokošile je vyrobena ze 100% mercerované bavlny. Límeček s kontrastním proužkem je z žebrového úpletu. Na hrudi je umístěna výšivka loga Radek Jaroš, na rukávech pak loga Koruna Himálaje a Koruna světa.

Polokošile Radek Jaroš, červená, pánská
Polokošile Radek Jaroš, modrá, pánská
Polokošile Radek Jaroš, bílá, pánská
Polokošile Radek Jaroš, černá, pánská

GENERÁLNÍ PARTNER

Staňte se generálním partnerem
projektu 15 nejizolovanějších hor světa!

Více informací na telefonu +420 602 537 277 nebo email adrese

HLAVNÍ PARTNEŘI
PARTNEŘI
MATERIÁLEM POMOHLI
PODPORUJI
Copyright © 2023 Radek Jaroš
| Instagram | Facebook | YouTube