Nabídka kalendářů na rok 2021 pro firmy a větší odběratele

V přípravě již jsou nové kalendáře na rok 2021. Pro větší objednávky a firemní zákazníky nabízíme obvyklé množstevní slevy a také možnost je na zakázku opatřit firemním potiskem dle přání.

Nástěnný kalendář na rok 2021 s názvem KILIMANDŽÁRO – AFRIKA přináší fotografie a postřehy ze dvou expedic na nejvyšší vrchol Afriky, které jsem podniknul během svého putování za Korunou světa. Kilimandžáro je jedním ze symbolů Afriky – jedná se o nejvyšší horský masiv tohoto kontinentu s hlavním vrcholem ve výšce 5895 m. Nalézá se v Tanzanii při hranici s Keňou, vystupuje asi 4 900 metrů nad okolní terén a tvoří tak výraznou místní dominantu.
Stolní kalendář Z VYSOČINY NA EVEREST 2021 bude jako obvykle průřezem fotografií z celého světa – expedic Koruny Himálaje i Koruny Světa, tréninků, cest. Každý snímek má svůj příběh. Symbolicky začíná pouť na rodné Vysočině a přes různé světové lezecké, vodácké, turistické a další oblasti končí v nejvyšším světovém pohoří.

Další materiály, ať už jsou to knihy, trička, DVD, puzzle nebo velkoformátové fotografie jsou stále v nabídce a můžete si je prohlédnout v e-shopu.
Naskladnění kalendářů a diářů předpokládáme v první polovině listopadu, termín dodávek pro firmy by tedy měl následovat v zápětí – respektive po doplnění firemních potisků.

O zaslání poptávky, nebo přímo objednávek prosíme do 14. září 2020.
Pište na info@radekjaros.cz

Pro drobné odběratele budou, jako obvykle, kalendáře k zakoupení v e-shopu.

GENERÁLNÍ PARTNER

Staňte se generálním partnerem
projektu 15 nejizolovanějších hor světa!

Více informací na telefonu +420 602 537 277 nebo email adrese

HLAVNÍ PARTNEŘI
PARTNEŘI
MATERIÁLEM POMOHLI
PODPORUJI
Copyright © 2023 Radek Jaroš
| Instagram | Facebook | YouTube