Nabídka kalendářů 2018 pro firmy

V přípravě již jsou nové kalendáře a diář na rok 2018. Pro větší objednávky a firemní zákazníky nabízíme obvyklé množstevní slevy a také možnost je na zakázku opatřit firemním potiskem dle přání.
Vzhledem k podzimní expedici do Austrálie a (jako obvykle) mírně zhoršeným možnostem komunikace, bychom uvítali objednávky raději dříve, na pozdní a ztracené nemusí být brán zřetel ;-)

Nástěnný kalendář na rok 2018 s názvem CESTY K HORÁM tentokrát přinese fotografie a popis cest do různých koutů světa, které Radek podnikal během svého putování za Korunou Himálaje. Zjistíte, že se nejednalo o pouhé cestování, ale o soustavnou přípravu a trénink na skalách, skalkách, mořském kajaku, snowboardu, horském a silničním kole.
Stolní kalendář Z VYSOČINY NA EVEREST 2018 bude průřezem fotografií z celého světa - expedic Koruny Himálaje i Koruny Světa, tréninků, cest. Každý snímek má svůj příběh. Symbolicky začíná pouť na rodné Vysočině a přes různé světové lezecké, vodácké, turistické a další oblasti končí v nejvyšším světovém pohoří.
Součástí exkluzivního DIÁŘE 2018 bude další výběr známých, nebo i méně známých fotografií.
Aktuálně nabízíme i možnost výroby trička s motivem Koruny Himálaje doplněného o firemní potisk dle přání.
Další materiály, ať už jsou to knihy, DVD, puzzle nebo velkoformátové fotografie jsou stále v nabídce a můžete si je prohlédnout níže nebo v e-shopu.

Naskladnění kalendářů a diářů předpokládáme v první polovině listopadu, termín dodávek pro firmy by tedy měl následovat v zápětí - respektive po doplnění firemních potisků.

Pro objednávky případně další informace pište na info@radekjaros.cz

GENERÁLNÍ PARTNER

Staňte se generálním partnerem
projektu 15 nejizolovanějších hor světa!

Více informací na telefonu +420 602 537 277 nebo email adrese

HLAVNÍ PARTNEŘI
PARTNEŘI
MATERIÁLEM POMOHLI
PODPORUJI
Copyright © 2023 Radek Jaroš
| Instagram | Facebook | YouTube