Koruna Himálaje - výstava v Litomyšli.

Po NMNM je další zastávku výstavy velkoformátových fotografií dokumentující moji cestu za Korunou Himálaje Litomyšl. V nádherném prostředí Klášterních zahrad je už od 8. červenec 2016 až do 8. září 2016. Přístupná je vždy od 8:00-22:00 hod. Nádherný prostor poskytlo město Litomyšl a sponzorem akce je firma Alfa. Grafiku výstavy má na svědomí Miloš Neuman nápad byl Olči Růžičkové. Předcházela tomu již jedna výstava, kterou mě donutil udělat Pavel Blažek, jinak majitel stojanů.
V Litomyšli - v tiskárně HRG vzniká každoročně už od roku 1999 můj nástěnný expediční kalendář. V roce 2009 se k němu přidal i stolní kalendář Z Vysočiny na Everest. Na obou dvou už opět pracujeme a brzy půjdou do výroby. Letošní nabídku opět rozšíří po roční pauze i diář Koruna Himálaje. Překvapil nás nečekaný zájem a tak jsme nakonec našli odvahu k tisku. Děkujeme.
Ve spolupráci s grafikem Jirkou Mělnickým zde vznikly i knihy Hory Shora 2, K2 poslední klenot mé Koruny Himálaje a V lavině. Věřím, že i fotografická kniha Koruna Himálaje, kterou zatím nosím v hlavě a externích discích tady najde svůj původ.
Soutěž:
O tyto, ale i o další knihy, trika, fotografie, hrnečky a další věci se bude "bojovat" ve fotografické soutěži - LOGO RADKA JAROŠE. Je doba cest dovolených a tak foťte vše co Vám připomíná moje logo. Malá inspirace je na fotce. Soutěž končí až po mém návratu z další expedice za Korunou světa - 31.10. 2016 Fotky posílejte na info@radekjaros.cz a zároveň na olga@radekjaros.cz

GENERÁLNÍ PARTNER

Staňte se generálním partnerem
projektu 15 nejizolovanějších hor světa!

Více informací na telefonu +420 602 537 277 nebo email adrese

HLAVNÍ PARTNEŘI
PARTNEŘI
MATERIÁLEM POMOHLI
PODPORUJI
Copyright © 2023 Radek Jaroš
| Instagram | Facebook | YouTube