Kalendáře na rok 2019 jdou za chvíli do tisku

Finišujeme v přípravě nových kalendářů a diáře na rok 2019. Pro větší objednávky a firemní zákazníky nabízíme obvyklé množstevní slevy a také možnost je na zakázku opatřit firemním potiskem dle přání.
Velké objednávky pro firemní zákazníky posílejte do konce tohoto týdne na e-mail info@radekjaros.cz – abychom je pokryli v rámci objednávky tisku. Rezervu pro opozdilce sice děláme, ale není nekonečná.

Kalendáře pro drobné zákazníky je již nyní možné předobjednávat i v e-shopu. Jejich distribuci předpokládáme v polovině října. Termín dodávek pro firmy bude následovat v zápětí - respektive po doplnění firemních potisků.

Nástěnný kalendář na rok 2019 s názvem AUSTRÁLIE / ANTARKTIDA tentokrát přinese fotografie a příběhy ze dvou dalších kontinentů, které Radek navštívil během svého putování za Korunou Světa. V případě Austrálie šlo nejen o výstup na nejvyšší vrchol tohoto kontinentu a poznání jeho kultury a historie, ale i o účast na jednom z nejextrémnějších závodů horských kol, legendárním Crocodille Trophy. Na kolech se svezl ale i na nejchladnějším kontinentu planety, kde jenom sněhová vichřice nedovolila stanout na vrcholu nejvyšší hory na Štědrý den.
Stolní kalendář Z VYSOČINY NA EVEREST 2019 bude průřezem fotografií z celého světa - expedic Koruny Himálaje i Koruny Světa, tréninků, cest. Každý snímek má svůj příběh. Symbolicky začíná pouť na rodné Vysočině a přes různé světové lezecké, vodácké, turistické a další oblasti končí v nejvyšším světovém pohoří.
Součástí exkluzivního DIÁŘE 2019 bude další výběr známých, nebo i méně známých fotografií.
Další materiály, ať už jsou to knihy, DVD, puzzle nebo velkoformátové fotografie jsou stále v nabídce a můžete si je prohlédnout v e-shopu.

Pro objednávky případně další informace pište na info@radekjaros.cz

Komentáře


Obrázek uživatele Lukáš

Ahoj Radku, držím pěsti a i když nevím, který výstup budeš letos podnikat, tak doufám, že Ti radost ze života nesnižuje ani fakt, že se Ti pořád nějaký ruský chuj nabourává do komentářů. Přeji Ti hodně sil, ať budeš podnikat cokoli zajímavého.:-)

Obrázek uživatele Lukáš
Lukáš

GENERÁLNÍ PARTNER

Staňte se generálním partnerem
projektu 15 nejizolovanějších hor světa!

Více informací na telefonu +420 602 537 277 nebo email adrese

HLAVNÍ PARTNEŘI
PARTNEŘI
MATERIÁLEM POMOHLI
PODPORUJI
Copyright © 2023 Radek Jaroš
| Instagram | Facebook | YouTube