Hra Rebel K2

K2 je v česko-slovenském měřítku ojedinělá desková hra věnovaná tematice horolezectví. V průběhu cca 60 minutové partie zakusí hráči veškeré nástrahy vysokohorského prostředí. Stejně jako v reálném životě horolezců i zde není nejdůležitější dosáhnout co nejrychleji vrchol, ale naplánovat si výstup tak, abyste dostali své horolezce zpět do bezpečí.

Ve hře K2 řídí každý hráč dvojici horolezců, kteří soupeří s jinými týmy ve snaze dosáhnout vrcholu hory a přežít až do konce 18denní expedice. Důležitými prvky hry jsou proto výběr vhodné cesty k vrcholu, blokování jiných hráčů, optimální rozmístění stanů a sledování počasí, jež výrazným způsobem ovlivňuje obtížnost výstupu.

Hráči pohybují horolezci po hrací ploše pomocí karet, které v jednotlivých fázích hry zahrávají. Čím výše se daný horolezec dostane, tím více vítězných bodů získá na konci hry. S rostoucí nadmořskou výškou je však třeba dávat pozor na úroveň aklimatizace. Poklesne-li pod hodnotu 1, vyčerpaný horolezec zemře a hráč nedostane vítězné body, jež tento horolezec získal.

Hru je možné zakoupit v eshopu!

GENERÁLNÍ PARTNER

Staňte se generálním partnerem
projektu 15 nejizolovanějších hor světa!

Více informací na telefonu +420 602 537 277 nebo email adrese

HLAVNÍ PARTNEŘI
PARTNEŘI
MATERIÁLEM POMOHLI
PODPORUJI
Copyright © 2023 Radek Jaroš
| Instagram | Facebook | YouTube