Expedice Elbrus - Koruna Světa - start v 11:00 hod. 3.9. 2016 Vysočina Aréna.

Můžete být u toho!
A navíc jak už jsem několikrát psal, můžete vyrazit i s námi. Ať už třeba jenom s dětma na náměstí v NMNM, kde uděláme krátkou zastávku na společnou fotku. A nebo dál, na hranice okresu, kraje... a potom se vrátit zpět. Jedou s máma i ženy a třeba i kamarádi na elektro kolech. Nebojte se, nejde o závod. Naše skupina, jejím ž cílem je dojet až pod Elbrus ve složení Já, Olga Růžičková, Pavel Hendrych, Pavel Prokop a v doprovodném voze Opel Mováno Tomáš Pojezný, má ten den cíl v Hustopečích. Bydlíme tam a předpokládám, že od +- 19:00 nás najdete ve vinařství Václav, kde budeme degustovat dobré vín, a plánovat další etapy, život a vůbec vést moudrý řeči. Přijďte pobejt...
Následující den pokračujeme směr Slovensko. Start v 10:00 u vinařství Václav, tak opět, pokud jste třeba v okolí, pojeďte s námi.

Zároveň chci poděkovat všem za podporu, ať už morální ale i tu bez které by expedici a celou Korunu Světa uskutečňovat nešlo. Příští rok už je v plánu Austrálie s Crocodaile Trophy a Mount Vinson 4892 m na Antarktidě.

A nezapomeňte na možnost přednášky a společného večera na Studnicích 2.9. v 20:00 hod. I tam jsou ještě volná místa na bydlení.
Ubytování v Hustopečích si každý účastník domlouvá individuálně s paní Vodákovou 608 757 403 (spolumajitelka Hotelu Rustikal). Je potřeba jí říci, že se jedná o akci Radek Jaroš. Zde domluveno ubytování až do kapacity 30-ti lidí v apartmánech pro 4-6 osob, nebo i 2 lůžkových pokojích.. Dále pak již případně ubytování řešit standardně přes booking atd

GENERÁLNÍ PARTNER

Staňte se generálním partnerem
projektu 15 nejizolovanějších hor světa!

Více informací na telefonu +420 602 537 277 nebo email adrese

HLAVNÍ PARTNEŘI
PARTNEŘI
MATERIÁLEM POMOHLI
PODPORUJI
Copyright © 2023 Radek Jaroš
| Instagram | Facebook | YouTube