Bojovníci po celý svůj život

V dnešní době se kolikrát s oblibou používá termín „ti co bojují v předních liniích“. Všichni víme o koho jde a hluboce před nimi smekám. Ne tak před panikou, kterou nás krmí média a politici. Ale toto je příspěvek o ničem jiném. O lidech, kteří jsou v první linii celý svůj život. Celý život, který žijí, prožívají bolest a utrpení. Přesto jsou veselí a nevzdávají se. Mám tu čest být už dlouhé roky patronem především dětí, trpících takzvanou nemocí „motýlí kůže“.
Jedním z nich je i kamarád David Marcikán. Má to „štěstí“, že trpí lehčí formou onemocnění a může i pracovat. Jeho velkým koníčkem je výroba keramiky. Kdysi mi daroval hrneček a na něm moje do té doby vylezené osmitisícovky. Napadlo mě nechat si od něj vyrobit další a odkupovat je. Potom jsem je rozdával svým kamarádům, sponzorům, případně lidem, o kterých jsem si myslel že si to zaslouží. Mám doma posledních 15 kusů keramických půllitrů, kde kromě himálajských osmitisícovek jsou i hory mé Koruny světa.
Nejsou pro každého! Můžou být jenom pro toho, kdo má zlatou kreditní kartu a nebo jenom zlaté srdce. Veškerý utržený obnos, ke kterému rád něco přidám, bude samozřejmě pro Davida.
Díky!

https://www.radekjaros.cz/eshop/ostatni

Davidův fb profil
https://www.facebook.com/motylikeramika/

Více o nemoci
www.debra.cz

Krátké video pro Debru
https://www.youtube.com/watch?v=Xb40BF2Cu_E

GENERÁLNÍ PARTNER

Staňte se generálním partnerem
projektu 15 nejizolovanějších hor světa!

Více informací na telefonu +420 602 537 277 nebo email adrese

HLAVNÍ PARTNEŘI
PARTNEŘI
MATERIÁLEM POMOHLI
PODPORUJI
Copyright © 2023 Radek Jaroš
| Instagram | Facebook | YouTube